Pazar, Şubat 12, 2012

Sevgili gunluk;)

Hatun kisi dedikoduyu sever, biliriz. Bende severim. Ama agzim siki ve akilli laflar edenlerdenimdir. Turk kahvesi kivamindadir dedikodu. Tatlidir, kisadir ve keyiflidir. Asla kimseye zarari dokunmaz, kimsenin canini sikmaz. En azindan benim dedikodum oyle edeplidir.




Az sonra okuyacaginiz ya da hic okumayacaginiz sadece benim yazmis bulunacagim olaydaki kisi ve kahramanlar tamamen hayat urunudur; asla hayali degildir.


Yaz sicaginin altinda uzanmisim kumsala modunda keyifteyim. Yine bir dedikodu sever arkadasla beraber muhabbetin dibindeyiz. Boyle efil efilde bi esinti. Baya iyiz yani. Hatun kisi karsimda anlatiyor bir baska hemcinsini. Az cok tanigim merabamin oldugu kadinin bir anda yatak odasindan mutfagina halisindan arabasina kocasindan kankasina her haltini ogrendim. Bi taraftan dinliyorum bi taraftanda hatun kisinin "bu da salak mi ne mal gibi dinliyo iki yorum yapmiyo" bakislarina maruz kaliyorum.

Konustukca cosuyo costukca kadinin arkasindan demedigini birakmiyo. Sonra bi ara eline cantasini aliyo haril haril icini karistiriyo. Oyle bakiyorum bende aval aval. Cat diye telefonunu cikartti birini aradi. Hicte bisey demedi 1 dk bi telefon edicem falan der insan. Ayip olmasin telefonda lafini dinlemiyim diye saga sola bakip milleti keserken kulagim tabi ki ondaydi:) "hayatim nasilsin, ayyy cok ozledim beache de gelmiyosun sekerim noooolur gel..." sok! Agzindan cikan onca kotu soz daha benim kulagima varmadan hatun kadini aramis sevgi gosterisinde. Yetmedi, telefonu kapatti arkasindan tekrar saydirmaya devam etti.

Bencil insanimdir ben. Hicbisey dusunmeden sadece kendimi dusundum ve kim bilir benim arkamdan neler cevriliyo dedim:) simdi hatun kisi hala hayatimda. Asla hakkinda dusunduklerimi bilmicek. Keske bunlari okusada anlasa diye cok isterim ama usenir okumaz:))) sas kaza okusada anlamaz!

Ohhhh icimi doktum. Rahatladim. Sevgili gunluk kivaminda oldu ohhh mis:))

Sevgiler...